EDİRNE BELEDİYESİ TÜM ÖNLEMLERİ ALDI

2016-01-03 10:59:35
EDİRNE BELEDİYESİ TÜM ÖNLEMLERİ ALDI

Edirne Belediye Başkanlığı, sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışından dolayı yaşanabilecek tüm olumsuzlukları en aza indirebilmek için çalışmalarına başladı. Kent merkezindeki anayollar ve ara caddelerde tuzlama çalışmasına başlayan ekipler, 5 tuz serim makinesi, 2 greyder ve 4 kepçe ile çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Vatandaşların olumsuz hava şartlarından en az şekilde etkilenmesi için günler öncesinden kış hazırlıklarına başlayan Edirne Belediyesi, kent merkezine yılın ilk karının düşmesiyle birlikte anayolları ve ara caddelerde tuzlama çalışmalarına başladı.

Olası buzlanma riskine karşılık tuzlama çalışmalarına başladıklarını ifade eden ekipler, “Kar yağışının gün boyu devam etmesi bekleniyor. Hava sıcaklığının 0 derecenin altında olmasıyla birlikte  buzlanma riskinin önüne gecebilmek için kent merkezindeki tüm anayollar ve ana caddelerde tuzlama çalışmalarına devam edeceğiz.” dediler.

Yetkililer ayrıca, vatandaşların talep ve şikayetlerini Edirne Belediyesi’nin Alo 153 iletişim hattından bildirebileceklerini ifade etti.