EDİRNE BELEDİYESİ YENİ KORİSTLERİNİ ARIYOR

2015-10-02 10:06:41
 EDİRNE BELEDİYESİ YENİ KORİSTLERİNİ ARIYOR

Edirne’yi kültür ve sanat şehri yapmak için yolla çıkan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bu iddiasını sanata ve sanatçıya değer veren projelerle kanıtlamaya devam ediyor. Bu amaçla faaliyet gösteren Edirne Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu yeni bay-bayan koristlerini arıyor.

Belediye bünyesinde oluşturulan  Türk Halk Müziği Topluluğu için korist seçmeleri düzenleme kararı aldıklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Türk Halk Müziği’ne gönül veren tüm vatandaşlarımızı seçmelere davet ediyoruz” dedi.

Türk Halk Müziği Korosu Seçmeleri 4 Ekim Pazar 2015 Saat:13.00’da Zübeyde Hanım Kadın Lokalinde gerçekleşecektir. Korist seçmelerine katılmak isteyen vatandaşlar Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabilir veya 0284 212 09 95 numaralı telefondan bilgi alabilir.