EDİRNE BELEDİYESİ'NDEN 97. YILA ÖZEL

Edirne Belediyesi Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 97. yıldönümünü düzenleyeceği çeşitli etkinlikle kutlayacak. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tüm Edirne Halkı’nı Cumhuriyet’in 97. yıl coşkusuna ortak olmaya çağırdı.

2020-10-28 08:07:40
EDİRNE BELEDİYESİ'NDEN 97. YILA ÖZEL
Edirne Belediyesi ilk olarak 29 Ekim Perşembe Günü, Cumhuriyet’in 97. yılı nedeniyle Cumhuriyet Fidanlarını toprakla buluşturacak. Fidan dikim törenleri 29 Ekim Perşembe Saat: 12.00’de TED Koleji yanı, 12.30’da Hasan Ali Yücel Çocuk Eğitim Yerleşkesi ve 13.00’te Akasya 9 Sitesi yanındaki arazide gerçekleştirilecek. Fidan dikimine Edirneli gençlerde destek olacak.

Ayrıca Cumhuriyet’in 97. Yılı nedeniyle Edirne Belediye Bandosu unutulmaz bir konser verecek. 29 Ekim Perşembe Saat.20.00’de Fatih Mahallesi Ümran Akkan Caddesi (Esentepe Taksi Durağı) karşısında gerçekleştirilecek olan konser, aynı zamanda Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Cumhuriyet’inin kuruluşunun 97. yılını kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tüm Edirne Halkı’nı Cumhuriyet coşkusuna ortak olmaya davet etti.