EDİRNE BELEDİYESİ'NDEN SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlenecek olan konserde ünlü sanatçılar Bora Duran ve Yeni Türkü’nün Edirnelilere muhteşem bir akşam yaşatacağını söyledi. Gürkan, “14 Şubat Sevgililer Günü’n kutlu olsun Edirne’m. Sevgin tüm dünyayı sarsın; huzur, mutluluk ve sağlık getirsin” dedi.

2019-02-11 10:42:45
EDİRNE BELEDİYESİ'NDEN SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ

Edirne Belediye Başkanlığı; her 14 Şubat’ta olduğu gibi bu yılda “Sevgililer Günü” konseri düzenleyecek. 14 Şubat Perşembe Saat 20.00’de Saraçlar Caddesi’nde düzenlenecek olan konserde ünlü sanatçı Bora Duran ve Türkiye’nin unutulmaz müzik gruplarının arasında yer alan Yeni Türkü sahne alacak. Bora Duran ve Yeni Türkü 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Edirnelilere muhteşem bir gece yaşatacak.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Saraçlar Caddesi’nde düzenlenecek olan konsere tüm Edirne Halkı’nı davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “14 Şubat Sevgililer Günü’n kutlu olsun Edirne’m. Yüreğindeki sevgi tüm dünyayı sarsın; huzur, mutluluk ve sağlık getirsin. Sevginin kıvılcımlarını Türkiye’nin en eşsiz kenti Edirne’den yakalım. Sevginin, kardeşliğin değerini; barış içinde yaşamanın huzurunu bir kez daha hatırlayalım, hatırlatalım” dedi.