EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ

Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında; Türk Sanat Müziği Korosu tarafından “ Bahar Konseri” düzenlenecek.

2018-04-04 11:50:14
EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ

2006 yılında Edirne Belediyesi bünyesinde kurularak; konserlerine hız kesmeden devam eden Türk Sanat Müziği Korosu bahar aylarının gelmesiyle birlikte Edirneli müzikseverler ile tekrar bir araya gelecek. Türk Sanat Müziği Korosu; Şef Özgen Kıskaç yönetiminde 6 Nisan Cuma Günü saat 20.30’da “ Bahar” konseri düzenleyecek. Bahçeşehir Koleji Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda müzikseverler ile buluşacak olan Türk Sanat Müziği Korosu; Sanat Müziği’ne ait eşsiz parçaları ve eserleri seslendirerek, Edirnelilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Edirne Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal aktivitelere hız kesmeden devam ettiklerini; Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Koroları tarafından farklı temalarla düzenledikleri konserlerle Edirne Halkı ile buluştuklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan; kültür ve sanat kenti Edirne’de ücretsiz olarak düzenlenecek Bahar Konseri’ne tüm Edirne Halkı’nı davet etti.

6 Nisan Cuma Günü saat 20.30’da Bahçeşehir Koleji Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan konsere katılmak isteyenler için; saat 19.45’te Edirne Belediyesi önünden ve Şükrüpaşa Mahalle Muhtarlığı önünden araçların hareket edeceği bildirildi.