EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YOL HARİTASI

2015-08-05 09:55:17
EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YOL HARİTASI

Edirne Belediye Başkanlığı, Trakya Üniversitesi’ni kazanarak, kente gelen öğrenciler için ‘Üniversite Öğrenci Yol Haritası’ hazırladı. Şehirlerarası otogarda karşılanan öğrencilere, hazırlanan yol haritası takdim edildi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise, tüm öğrencilere yeni öğretim hayatında başarılar diledi.

Edirne Belediye Başkanlığı, üniversiteyi kazanarak, Edirne’de yeni bir hayata başlayacak olan öğrencilerin hayatlarını daha da kolaylaştırmak adına ‘Üniversite Öğrencisi Yol Haritası’ hazırladı. Hazırlanan haritada, Trakya Üniversitesi’nde bulunan tüm fakültelerin ve yüksekokulların adresleriyle, telefon numaralarına yer verildi.

Kent merkezinde bulunan pansiyon ve öğrenci yurtlarının telefonlarının ve adreslerinin de yer aldığı yol haritasında, öğrencilere şehir içi ulaşım hakkında da ayrıntılı bilgi verildi.

Trakya Üniversitesi’nde kayıtların başlamasıyla birlikte, şehirlerarası otogara stant açan Edirne Belediyesi personeli, kente gelen öğrencileri karşıladı. Öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Edirne Belediyesi personeli, aynı zamanda öğrencilere hazırlanan yol haritasını da takdim etti.

Edirne’ye adım attıkları andan itibaren çok sıcak karşılandıklarını ifade eden öğrenciler, “Edirne’de olmaktan çok mutluyuz. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın hazırladığı yol haritası bizleri çok mutlu etti. Merak ettiğimiz birçok konun cevabını burada. Edirne’ye alışana kadar yanımızdan ayırmayacağımız bir harita olmuş. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dediler.