EDİRNE BELEDİYESİNDEN YENİ BİR HİZMET DAHA!

2015-05-18 13:59:57
EDİRNE BELEDİYESİNDEN YENİ BİR HİZMET DAHA!

Edirne Belediyesi, yeni uygulaması ile sosyal belediyecilik anlayışını tam olarak benimseyen bir belediye olduğunu gösteriyor.

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatları doğrultusunda, Edirne Merkez’de çeşitli mahallelerden vatani görevini yapmak üzere askere giden gençlere Edirne Belediyesince tahsis edilen araçlarla otogara götürüldüğünü bildirdi.

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun, “Belediye Başkanımız Sayın Recep GÜRKAN'ın talimatıyla Edirne Merkezinde çeşitli mahallelerimizden vatani görevini yapmak üzere askere giden gençlerimiz Edirne Belediyesince tahsisi edilen araçlarla otogara götürüldü.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce yürütülün çalışma ile gençlerimizi askere uğurlamak üzere arkadaşları ve aileleri için tahsis edilen otobüslerle hiç bir ayrım gözetmeden tüm mahallere hizmet verildi.

12-13-14 ve 15 Mayıs tarihlerinde Belediye Başkanlığımıza müracaat eden 60 askerimizin aile ve yakınlarını otogara götürmek üzere hizmet verilmesi esnasında her hangi bir aksaklık yaşanmadığı gibi asker ailelerinden Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan'a çok teşekkür ettiler. Ailelerimizin ve askerlerimizin mutluluklarını görmek bizlere de ayrı bir mutluluk kattı”dedi.