EDİRNE KENT MÜZESİ’NDE VİYOLONSEL&PİYANO RESİTALİ

Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında; Edirne Belediyesi ve Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı iş birliği ile Viyolonsel &Piyano Resital’i düzenlenecek.

2018-05-07 09:48:45
EDİRNE KENT MÜZESİ’NDE VİYOLONSEL&PİYANO RESİTALİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın en büyük projelerinden biri olan ve Edirne’nin 1. Murat tarafından fethinin 656. yıldönümünde kapılarını ziyarete açan Kent Müzesi; hizmete açılmasının 1. yılında unutulmaz bir konsere ev sahipliği yapacak. Edirne Belediyesi ve Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın iş birliği ile; Edirne Kent Müzesi bahçesinde 10 Mayıs Perşembe Günü saat 19.30’da “ Viyolonsel &Piyano Resital’i“ düzenlenecek. Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında düzenlenecek olan konserde; Ece Dikbıyık viyolonselde, Bilge Su Karaca ise Piyano’da yer alacak.

Edirne Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ne hız kesmeden devam ettiğini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan farklı konserler ile Edirne Halkı’yla buluştuklarını ifade ederek; 10 Mayıs Perşembe Günü saat 19.30’da Edirne Kent Müzesi Bahçesi’nde ücretsiz olarak düzenlenecek konsere tüm Edirne Halkı’nı davet etti.