EDİRNE’DE KESİNTİSİZ ULAŞIM MEMNUNİYET YARATTI

2016-08-18 09:02:02
EDİRNE’DE KESİNTİSİZ ULAŞIM MEMNUNİYET YARATTI

Edirne Toplum Taşıma Sistemi’nde yer alan araçların Edirne Belediyesi Meclis Karar ile 24 saat kesintisiz ulaşıma geçmesini vatandaşlar memnuniyetle karşıladı. Daha önce otogara gitmek için 15 TL taksi ücreti ödeyen bir vatandaş, ETUS ile 2,50 TL’ye otogara gittiğini belirterek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

Edirne Belediye Meclisi, Edirnelilerin toplu taşımadan kesintisiz yararlanabilmeleri için Ağustos ayında yeni bir karara imza atarak, toplu taşımada 24 saat uygulamasına geçti. 8 Ağustos 2016 tarihinden itibaren deneme seferlerine başlayan ETUS’un Edirnelilere kesintisiz hizmet vermesi ise vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılandı.

Sabahın erken saatinde Yıldırım Mahallesi’nden, otogara gitmek için daha önce 15 TL taksi ücreti ödeyen bir vatandaş,  24 saat boyunca ulaşımın sağlandığı öğrenmesiyle birlikte otogara gitmek için ETUS araçlarını kullandı.

Saat 04.30’da durağa çıkan ve 05.00’da otogara ulaşan bir vatandaş, nakit biniş yaptığını ve 2,50 TL’ye otogara ulaştığını belirterek, ‘Daha önce 15 TL taksi ücreti veriyordum. Şimdi 2.50 TL’ye otogara ulaştım’ diyerek Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

24.00’dan sonra her saat başı araçların ring seferi yaptığına dikkat çeken yetkililer ise, otogardan kalkış yapacak olan otobüslerin saatlerine göre araçların seferlerinin de arttığına dikkat çekti.