EDİRNE’DE ‘TURİZM WHATSAPP İHBAR HATTI’ KURULDU

2017-06-14 10:51:28
EDİRNE’DE ‘TURİZM WHATSAPP İHBAR HATTI’ KURULDU

Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle, kente gelen turistlerin istek, öneri ve şikayetlerini duyurabilecekleri, Edirne Turizm Whatsapp İhbar Hattını devreye soktu.

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Turizm sektöründe faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör arasında oluşturulacak koordinasyon sayesinde, Edirne'yi ziyaret edenlerin yaşadıkları sorunlarla ivedilik çözüm bulmak ve onların şehrimizden memnun ayrılmalarını sağlamak amacıyla valiliğimizce bir whatsapp turizm ihbar hattı oluşturulmuştu" denildi.

"Amacımız cezalandırmak değil, ödüllendirmek"

Edirne Valiliği Toplantısı Salonunda düzenlenen Edirne Turizm Whatsapp İhbar Hattı projesi tanıtım toplantısında konuşan Edirne Valisi Günay Özdemir, Türkiye genelinde böyle bir uygulamanın ilk olabileceğini işaret ederek, söz konusu proje kapsamında, kamu kurum ya da özel sektörle ilgili firmaları turistler tarafından olumlu karşılanmaları halinde ödüllendireceklerini belirtti. Vali Özdemir, "Amacımız sadece ceza vermek değil. Gerçekten işini hakkıyla yapan, işini doğru yapan, bu konuda takdir kazanan, gelen turistlerden takdir alan ve en az şikayet alan kurumlara da biz ödüllendirerek, kamuoyu ile paylaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonu ile yürütülecek olan 0 552 840 22 22 numaralı Edirne Turizm Whatsapp İhbar Hattının amacına uygun çalışması için ihbarlardan ivedilik gerektirenlerin ilgili kurum ve kuruluşlara ulaştırılarak zamanında sonuçlandırılmasının hedeflendiği kaydedildi.

Toplantıya Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

KAYNAK: İHA