Edirnespor GK ve Edirnespor Tek Çatıda Birleşiyor

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın önderliğinde atılan adımlar sonucunda, Edirnespor GK ve Edirnespor futbol takımları tek çatı altında birleşiyorlar.

2015-04-06 12:54:00
Edirnespor GK ve Edirnespor Tek Çatıda Birleşiyor
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, İki takımın yöneticileri, Edirne’nin önde gelen iş adamları birleşmeye destek vermek amacıyla Lalezar Restoran’da düzenlenen yemekte biraraya geldiler. Açılış konuşmasını yapan Edirnespor Başkanı Tolga Hekimoğlu, Edirnespor’un vergi dairesine 403 bin, sgk’ya 584 bin ve 61 bin su ,27 bin elektrik borcu olduğunu ayrıca şahıslara 89 bin tl toplamda 1 milyon 164 bin tl borcu olduğunu ve 28 şubat 2015 vergi dairesi ve 31 mart 2015 sigorta taksitlendirmelerinin Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından ödendiğini ve yönetim kurulu adına Başkan Gürkan’a teşekkür ettiklerini belirtti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, birleşme yemeğinde yaptığı konuşmada, “Daha önce yaptığımız birleşme kahvaltısında amacımızı, ne yapmak istediğimizi, Edirne halkının beklentilerini ve tabiki iki kulübün birleşerek Edirne’de tek bir Edirnespor futbol kulübünün yaratılmasını ne kadar istediğimizi hepimiz ortak duygular ve heyecanla söylemiştik. Bu akşam ki yemeğe çeşitli mazeretlerden dolayı katılamayan birçok arkadaşımız bizzat beni arayarak aldığımız ve alacağımız her kararın arkasında olduklarını belirtiler. Nihai hedefimiz gelecek yıl bal liginde mücadele edecek olan bu iki kulübümüzü tek bir çatı altında birleştirmek ve enerjimizi, kentin ortak enerjisini sinerjiye dönüştürmek, bunu yaparak hem ortak güç yaratmak hem de maliyetleri yarı yarıya düşürmek, giderleri düşürmek ve var olan ekonomik gücümüzü tek bir kulüpte birleştirip o kulübü çok daha yukarılara taşımaktır. Edirne de futbolu layık olduğu yere yükseltmek eski günlerdeki başarıları tekrar yaşatmak istiyoruz, bunu başaracak güçteyiz yeter ki sizler bize gönlünüzü, yüreğinizi ve heyecanınızı verin, maddi dayanışma sözlerinin artık somuta dönüştürülmesi gerekli bunun için 4 bankada hesap açtık herkesin kendi hesabından otomatik ödeme talimatı vermesi yeterli, biz hedefe bakıyoruz yolumuzdaki ufak tefek taşlar bizleri ilgilendirmiyor, sizlerden sadece maddi yardımlarınızı istemiyoruz sizden yeni oluşacak kulübümüze üye olup güç vermenizi sahip çıkmanızı istiyorum Gelin verin yüreklerinizi Edirne futbolunu hep beraber uçuralım “diye belirtti. Birleşme gecesine katılan iş adamlarına dağıtılan otomatik ödeme talimatı formaları doldurarak kulüp yöneticilerine teslim edildi.