EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLERİN SERGİSİ AÇILDI!

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Edirne Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle düzenlenen El Sanatları Kurslarının yıl sonu sergisi açıldı. Bin bir emek ve büyük bir özenle hazırlanan ürünlerini sergileyen kursiyerler, hünerlerini Edirne halkıyla buluşturdu.

2024-06-25 16:54:24
EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLERİN SERGİSİ AÇILDI!

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Merkezleri kursiyerlerinin el sanatları kurslarının yıl sonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışı, Edirne Belediyesi Başkan Vekili İsmail Bilgi gerçekleştirdi.  Bu anlamlı etkinlik, Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Edirne Halk Eğitim Merkezi arasında imzalanan “Hayat Boyu Öğrenme Protokolü” kapsamında açılan kursların bir ürünü olarak hayat buldu.

Sergide, Mutfak Akademi Yaş Pasta Yapımı ve Pastacı Çırağı kursundan 25, İğne Oyası kursundan 35, İpek Kozası ve Özel Gün ve Nikâh Şekeri kursundan 56, Edirnekari kursundan 15, Giyim Üretim Teknolojileri kursundan 145 ve Kâğıt Rölyef kursundan 26 kursiyerin ürünleri beğeniye sunuldu. Açılışta, kurs eğitmenlerine ve kursiyerlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kurs eğitmenlerine ve kursiyerlere teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlik boyunca ziyaretçiler, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini yakından inceleme ve bilgi alma fırsatı buldu.

Vatandaşlar, El Sanatları Kursları Yıl Sonu Sergisi’ni 27 Haziran Perşembe günü saat 17.00’ye kadar Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Fuaye alanında ücretsiz olarak ziyaret edebilecek.