ENVER AYSEVER, KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİNDE

2016-11-09 08:10:08
ENVER AYSEVER, KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİNDE

İLK GÖSTERİM EDİRNE’DE

Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Enver Aysever, yeni oyunu olan ‘Mırıldandıklarım; Haykırdıklarım’ın ilk gösterisini Edirne’de gerçekleştirecek. Enver Aysever’in Edirne için büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Aysever, yeni oyununun ilk gösterimini kültür, sanat şehri; özgürlüklerin kenti Edirne’de gerçekleştirecek” dedi.

Edirne Belediyesi tarafından halka ücretsiz olarak sunulacak olan Enver Aysever’in tek kişilik gösterisi olan ‘Mırıldandıklarım; Haykırdıklarım’ isimli oyun 12 Kasım 2016 Cumartesi Saat: 20.00’de Bahçeşehir Koleji’nde gerçekleştirilecek. Daha önceki gösterisi olan ‘Aykırı Kumpanya’ ile büyük ses getiren Enver Aysever’in yeni gösterisi ilk kez Edirneliler ile buluşacak. Seyircinin hem izleyicisi hem de katılımcısı olduğu aykırı bir gösteriye daha imza atan Aysever, ‘Mırıldandıklarım Haykırdıklarım’ isimli gösterisiyle seyircisine ev ödevi verecek hem de geleceğe mektuplar yazacak; seyirci geçmişiyle cesurca yüzleşme imkânı bulacak.

‘Aykırı Kumpanya’ isimli tek kişilik gösterisi ile Edirnelilerin yakından tanıdığını Enver Aysever’in yeni oyunun ilk gösteriminin Edirne izleyicisiyle buluşacağını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Enver Aysever, bir kez daha Edirneliler ile bir araya gelecek. Daha önce birçok kez Edirne izleyicisi ile buluşan Aysever, bizleri kırmayarak yeni oyununun ilk gösterimini kültür ve sanat şehri Edirne’de gerçekleştirmeyi kabul etti. Edirne Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecek tek kişilik gösteride Edirneliler, bol kahkahalar eşliğinde geçmiş ile bugünü irdeleme şansına sahip olacak. Hep birlikte Aysever’i özgürlüklerin şehri Edirne’de bir kez daha ağırlamanın mutluluğunu, onurunu ve gurunu yaşayacağız” dedi.

Enver Aysever’in tek kişilik gösterisi olan ‘Mırıldandıklarım; Haykırdıklarım’ isimli tek kişilik gösterimi izlemek isteyenler Edirne Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden ücretsiz olarak davetiyelerini temin edebilirler. Ayrıca Enver Aysever’in gösterisi için 12 Kasım 2016 Cumartesi Saat: 19.00’da Edirne Belediyesi önünden ücretsiz araç hareket edecektir.