EV VE SÜS HAYVANLARI SATAN İŞYERİ SAHİPLERİNE EĞİTİM VERİLECEK

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Birimi’nce ev ve süs hayvanı satan işletme sahiplerine yönelik eğitim düzenlenecek.

2018-11-20 11:01:09
EV VE SÜS HAYVANLARI SATAN İŞYERİ SAHİPLERİNE EĞİTİM VERİLECEK

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Birimi’nce 5199 Sayılı Hayvan Koruma Kanunu Uygulama Yönetmeliği’nin amir hükmüne uygun olarak düzenlenecek olan eğitim 24-25 Kasım 2018 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında Edirne Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Ev ve Süs Hayvanlarının satışı, bakımı ve eğitimi ile ilgili önemli bilgilerin verileceği eğitime katılmak isteyen ev ve süs hayvanı satan işletme sahiplerinin en geç 23 Kasım Cuma Günü Saat: 17.30’a kadar dilekçelerini Edirne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.