EVRENSEL MÜZİK TOPLULUĞU; EDİRNELİLER İLE BULUŞUYOR

Bakırköy Belediyesi Evrensel Müzik Topluluğu; Edirne Belediye Başkanlığı’nın Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Edirneli müzikseverler ile buluşacak.

2018-03-01 12:02:15
EVRENSEL MÜZİK TOPLULUĞU; EDİRNELİLER İLE BULUŞUYOR

2007 yılında Bakırköy’de kurulan ve kurulduğu günden bu yana çeşitli illerde konserler veren Bakırköy Belediyesi Evrensel Müzik Topluluğu; Türk Sanat Müziği’ne ait unutulmaz sanat eserlerini Edirneli müzikseverler için seslendirecek.

Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında bu hafta “Bakırköy Belediyesi Evrensel Müzik Topluluğu’nu” ağırlayacak. Seçkin koro elemanları ve profesyonel bir saz ekibiyle konserler veren Evrensel Müzik Topluluğu; 3 Mart Cumartesi Günü saat 20.00’de ETSO Konferans Salonu’nda Edirneliler ile buluşacak.

Şef Fuat Özdener yönetiminde; Türkiye’yi dolaşarak yaptıkları müziği halkın beğenisine sunan “Bakırköy Belediyesi Evrensel Müzik Topluluğu” Türk Sanat Müziği’nden sevilen eserleri Edirneliler için seslendirerek; Edirneli müzikseverlere unutulmaz ve keyifli bir gece yaşatacak. Konuk sanatçı olarak Deniz Gençay’ın da sahne alacağı gecede; Havsa Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de çalınan şarkılar eşliğinde, folklor gösterisi gerçekleştirecek.