EVRENSEL MÜZİK TOPLULUĞU; EDİRNELİLER İLE BULUŞUYOR

Bakırköy Belediyesi Evrensel Müzik Topluluğu; Edirne Belediye Başkanlığı’nın Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Edirneli müzikseverler ile buluşacak.

2018-04-13 07:05:17
EVRENSEL MÜZİK TOPLULUĞU; EDİRNELİLER İLE BULUŞUYOR

2007 yılında Bakırköy’de kurulan ve kurulduğu günden bu yana çeşitli illerde konserler veren Bakırköy Belediyesi Evrensel Müzik Topluluğu; Türk Sanat Müziği’ne ait unutulmaz sanat eserlerini Edirneli müzikseverler için seslendirecek.

Edirne Belediyesi; Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında bu hafta “Bakırköy Belediyesi Evrensel Müzik Topluluğu’nu” ağırlayacak. Seçkin koro elemanları ve profesyonel bir saz ekibiyle konserler veren Evrensel Müzik Topluluğu; 14 Nisan Cumartesi Günü saat 20.00’de ETSO Konferans Salonu’nda Edirneliler ile buluşacak.

Şef Fuat Özdener yönetiminde; Türkiye’yi dolaşarak yaptıkları müziği halkın beğenisine sunan “Bakırköy Belediyesi Evrensel Müzik Topluluğu” Türk Sanat Müziği’nden sevilen eserleri Edirneliler için seslendirerek; Edirneli müzikseverlere unutulmaz ve keyifli bir gece yaşatacak.