FİNAL - FOUR DEV EKRANDA SARAÇLAR’DA

Turkish Airlines EuroLeague Final-Four 2019 ilk maçında, Fenerbahçe ile Anadolu Efes arasında yapılacak basketbol mücadelesi, Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesi’ne kurulacak dev ekranda yayınlanacak.

2019-05-16 13:03:45
FİNAL - FOUR  DEV EKRANDA SARAÇLAR’DA

Taraftarlardan gelen talebe kayıtsız kalamayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Saraçlar Caddesi’ne dev ekran kurularak taraftarların maçı bir arada izlemesi talimatını verdi. Bunun üzerine maçın yayını için tüm hazırlıklar tamamlandı.

17 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da yayınlanacak Fenerbahçe ile Anadolu Efes arasındaki Turkish Airlines EuroLeague Final-Four 2019’un ilk maçını taraftarlar Saraçlar Caddesi’nde dev ekranda izleme imkanına kavuştu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, taraftarlardan sosyal medya aracılığıyla gelen taleplere olumlu yanıt verdiğini belirterek, “Daha önce de milli maçlarımızda bu organizasyonları gerçekleştirmiştik. Şimdi de aynı talep gelince kayıtsız kalmam imkansızdı. Ben de maç saatinde taraftarlarımızla Saraçlar Caddesi’nde olacağım. Tüm Edirnelileri bu maçı hep birlikte izlemeye davet ediyorum” dedi.