GEGEOĞLU, “EDİRNE’NİN SPORDA BAŞARI GRAFİĞİ YÜKSELDİ”

2015-08-20 11:40:07
GEGEOĞLU, “EDİRNE’NİN SPORDA BAŞARI GRAFİĞİ YÜKSELDİ”

Balıkesir’in Kurtdere Güreşleri’nde Deste Küçük Boy’da birinci olan Atakan Makas, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’nu ziyaret etti. Edirne Belediyesi’nin sporda altyapıya büyük önem verdiklerini dile getiren Gegeoğlu, “Edirne’nin sporda başarı grafiği yükseliyor” dedi.

Edirne Belediyesi güreşçisi Atakan Makas, 15-16 Ağustos 2015 tarihinde Balıkesir’de düzenlenen Kurtdere Güreşleri’ne katıldı. Deste Küçük Boyda yarışan Atakan Makas, rakiplerine üstünlük sağlayarak, birinci oldu. Geçtiğimiz günlerde Güreş Milli Takımına da seçilen Makas, Edirne Belediyesi Güreş Takımı Antrenörü Talat Çelik ile birlikte Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’nu ziyaret etti.

Atakan Makas’ı gösterdiği başarıdan dolayı kutlayan Gegeoğlu, “Edirne Belediyesi olarak spora, sporda da alt yapıya büyük önem veriyoruz. Spora verdiğimiz desteğin meyvesini de almaya başladık. Başarı grafiğimiz gittikçe yükseliyor. Birinci ligde mücadele eden bayan basketbol takımımız, üçüncü ligde başarılı mücadeleler veren bayan voleybol takımımız ve mücadele ettikleri her müsabakada dereceyle dönen güreşçilerimiz var. Edirnespor’un da bu sezon iyi bir mücadele vereceğini, Edirnelilerin yüzünü güldüreceğine emin” dedi.