GÜRKAN, “’ADIM ADIM GÜNEŞE YAKLAŞIYORUZ”

2015-11-16 13:09:41
GÜRKAN, “’ADIM ADIM GÜNEŞE YAKLAŞIYORUZ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ligde ikinci galibiyetini alan Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol takımını tebrik etti. Maçı heyecanla izlediğini dile getiren Gürkan, “Ligde ikinci galibiyeti alan takımı tebrik ediyorum. Sezon başında da söylediğim gibi; bu yılki hedefimiz ‘güneş’. Hedefimize adım adım yaklaşmanın heyecanı içerisindeyim” dedi.

Edirne Belediyesi Edirnespor, KBSL’nin 5. haftasında Mimar Sinan Spor Salonu’nda konuk ettiği Samsun Canik Belediyesi’nin 69-55 mağlup ederek ligde ikinci galibiyetini aldı.

Edirnelilerin büyük ilgi gösterdiği maçı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Serhat Ocak da izledi.

Edirne’ye ikinci galibiyeti getiren Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’nı tebrik eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Takımımız unutulmaz bir mücadeleye imza atarak, Edirne’ye galibiyeti getirdi. Bu yılki sloganımızı ‘Güneşi hedefleyin, ıskalasanız bile yıldızlara ulaşırsınız’ olarak belirlemiştik. Takımımız; azmi, ahlakı ve başarısı ile adım adım güneşe yaklaşıyor. Bir Edirneli olarak, onlarla gurur duyuyorum” dedi.