GÜRKAN, BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Baba çınardır, en güzel sevdadır, cesaretin ve dürüstlüğün sembolüdür. Hayatın anlamını ve güzelliklerini öğreten tüm babalarımızın ve geride evlatlarını bırakma pahasına bu vatan uğruna canını vermekten bir an bile çekinmeyen tüm şehitlerimizin Babalar Günü kutlu olsun” dedi.

2018-06-13 06:35:17
GÜRKAN, BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, her yıl Haziran Ayı’nın 3. Pazar Günü’nde kutlanan Babalar Günü nedeniyle  yayınladığı kutlama mesajında şunlara yer verdi;

“Hayatın tüm güzelliklerini bizlere öğreten; bizi hayata hazırlayan; bizi tüm kötülüklerden canı pahasına koruyan babalarımızın yeri asla doldurulamaz. Bu yıl Babalar Günü’nü Ramazan Bayramı’nda kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi hayata hazırlamakta çok büyük bir paya sahip olan babalarımızı; yalnız bırakmayalım. Bayramda ve Babalar Günü’nde bizler için ne kadar değerli olduklarını onlara bir kez daha hissettirelim. Babalarımıza verebileceğimiz en anlamlı hediye şüphesiz ki onların istediği şekilde hayırlı evlatlar olabilmektir. Tek istekleri evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak olan babalarımızın kıymetini bilelim, onlara duyduğumuz sevgiyi her daim dile getirelim. Çünkü baba çınardır, en güzel sevdadır, cesaretin ve dürüstlüğün sembolüdür. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere, rahmetli babamı ve hayatını kaybeden tüm babaları minnet, saygı ve şükranla anıyor; tüm babalara evlatlarıyla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum”