GÜRKAN, HABERTÜRK’TE CANLI YAYIN KONUĞU

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Habertürk ekranlarında yayınlanan ve Esra Boğazlıyan’ın sunuculuğu yaptığı ‘Yerel Seçim 2019’ programında canlı yayın konuğu olacak. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın projelerini, hedeflerini ve yatırımlarını anlatacağı program 23 Ocak Çarşamba Günü 20.30’da canlı olarak yayınlanacak.

2019-01-21 12:28:16
GÜRKAN, HABERTÜRK’TE CANLI YAYIN KONUĞU

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim öncesinde belediye başkan adaylarını ekranlara getiren Habertürk kanalının bu haftaki konuğu Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan olacak. Esra Boğazlıyan’ın sunuculuğu yaptığı ‘Yerel Seçim 2019’  isimli programda Belediye Başkanı Recep Gürkan, projelerini, hedeflerini ve yatırımlarını; Edirne’yi ve Edirnelileri anlatacak. Gürkan’ın konuk olacağı canlı yayın programı 23 Ocak Çarşamba Günü 20.30’da HaberTürk ekranlarında Edirne’den canlı yayınlanacak.