GÜRKAN, POTANIN PERİLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

2015-10-07 10:49:29
GÜRKAN, POTANIN PERİLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 8-11 Ekim tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Türkiye Kupası Eleme Grubu Müsabakalarına katılacak olan Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’na başarılar diledi.

Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’nın bugüne kadar birçok başarıya imza attığını ifade eden Gürkan, “Geçen yıl başarıdan başarıya koşan takımımız, inanıyorum ki bu yılda bizi gururlandırmaya devam edecek. Takımın Samsun’da düzenlenecek olan müsabakada büyük bir başarı elde ederek, finale kalacağına inancım tam. Bizi hiçbir zaman mahcup etmeyen takımımıza Edirne halkı adına bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

8 Ekim 2015 tarihinde üç grupta oynanacak karşılaşmalarla başlayacak olan KBSL Türkiye Kupası Eleme Grubu müsabakalarında Adana Aski, Mersin BŞB, Edirne Belediyesi Edirnespor, Yakın Doğu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Beşiktaş, Botaş, BGD, Abdullah Gül Üniversitesi, Canik Belediyesi, Orduspor, Hatay BŞB takımları yer alacak.

Müsabakalar sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan 6 takım Türkiye Kupası çeyrek finaline yükselecek.

A-Grubunda yer alan Edirne Belediyesi Edirnespor’un  gruptaki rakipleri ise, Adana ASKİ, Mersin BŞB ve Yakın Doğu Üniversitesi oldu. Samsun’da düzenlenecek olan Kadınlar Türkiye Kupası maçları TBF TV ve TRT-Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

EDİRNE BELEDİYESİ EDİRNESPOR’UN MAÇ PROGRAM İSE ŞÖYLE;

8 EKİM PERŞEMBE SAAT:16:00