GÜRKAN, RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan; Edirnelilerin ve tüm İslam Alemi’nin şeker tadında bir bayram geçirmesini dileyerek; “Bizi biz yapan ortak değerlerimizdir. Ramazan Bayramı; tüm insanlığa sevgi getirsin, barış getirsin. Ramazan Bayramı çocukların ağlamadığı, savaşların son bulduğu günlerin başlangıcı olsun” dedi.

2018-06-13 06:36:48
GÜRKAN, RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şunları söyledi:

“Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan Ayı’nı geride bıraktık. Ramazan Ayı’nda hep birlikte soframızı, huzurumuzu ve bereketi paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Sevgi, kardeşlik, barış, birlik ve beraberlik duyguları üzerine kurulan toplumumuz için dini ve milli bayramların önemi çok büyüktür. Türk Toplumu’nun en güzel ve en özel değerleri olan bayramlar; aynı zamanda dayanışmanın, yardımlaşmanın da en büyük simgesidir. Unutmayalım ki; bizi biz yapan ortak değerlerimizdir. Ramazan Bayramı’nda bu değerlerimize bir kez daha sahip çıkalım. Hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret edelim, çocukları ve yoksulları sevindirelim. Ramazan Bayramı küskünlüklerin son bulduğu; tüm dünyada sevginin, barışın ve huzurun hakim olduğu günlerin başlangıcı olsun. Aile büyüklerinin ziyaret edildiği, çocukların gülümsediği; hastaların, yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı bir bayram olmasını diliyor; bu duygu ve düşüncelerle; Edirne Halkı’nın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum”