GÜRKAN, SANAYİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sanayi esnafıyla bir araya geldi. Eski Sanayi Sitesi esnafıyla çay-poğaça eşliğinde kahvaltı yapan Gürkan, esnafın sorunlarını dinledi; sanayi esnafı ile birlikte çözüm önerileri aradı.

2018-11-02 08:48:50
GÜRKAN, SANAYİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, esnaf ziyaretlerine Eski Sanayi Sitesi ile devam etti. Günü sanayi esnafıyla başlayan Gürkan, zanaatkârların kahvaltılarına ortak oldu.

Sanayi esnafının talep ve şikayetlerini dinleyen Gürkan, Türkiye ekonomisinin zor bir süreçten geçtiğini belirtti. Göreve geldiği ilk günden bu yana sorunlara Edirne Halkı ile birlikte çözüm önerileri aradıklarını dile getiren Gürkan,  Bu kenti sizlerle birlikte yönetiyoruz. Bu yüzden sizlerin fikirleri bizim için çok önemli. Bugün burada sanayi esnafımızın ekmeğini paylaşıyor; yaşadıkları sıkıntılara birlikte çözüm arıyoruz. Hedefimiz hep birlikte daha iyi, daha yaşanabilir bir kent inşa edebilmek. Esnafımızın her zaman yanındayızdedi.

Sanayi esnafı de kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.