GÜRKAN, ŞEHİT AİLELERİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

2017-06-02 09:50:50
GÜRKAN, ŞEHİT AİLELERİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bu ülke için canını verenlere minnettarız” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, geleneği bozmayarak her Ramazan Ayı’nda olduğu gibi bu yıl da Şehit Aileleri ve Gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Acar Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve eşi Esra Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Hakan İşçan, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet İsmailoğlu ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, şehit aileleri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye olarak her zaman şehit ailelerinin yanında ve destekçisi olacaklarını belirten Gürkan, “Bu güzel vatanın savunulması ve bu vatanın ilelebet payidar olması için; birliği, dirliği ve bölünmez bütünlüğü için 13 evladımızı 13 şehidimizi ebediyete gönderdik. Hakkari’de teröristlerle girdikleri çatışmada ve helikopter kazasında yitirdiğimiz şehit verdiğimiz evlatlarımızı bir kez daha rahmetle minnetle ve şükranla yad ediyorum; ruhları şad, mekanları cennet olsun. Değerli hemşerilerim, değerli dostlarım hep birlikte bir ramazan ayına daha ulaştık. Önümüzdeki günlerde inşallah hep beraber Ramazan Bayramını da kutlayacağız. Bu ülkeyi, bu güzel ülkeyi kuran başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu toprakları vatan yapmak için gözünü kırpmadan canını veren bütün aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet, şükranla anıyorum” dedi.