GÜRKAN, “SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

2015-11-23 10:34:31
GÜRKAN, “SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyespor Kulübü’nün tekvando branşındaki alt yapı okulu olan Balkan Yıldızı Spor Kulübü’nün yenilenen hizmet binasının açılışını yaptı. Sporun gelişimi için amatör spor kulüplerinin büyük önem taşıdığını dile getiren Gürkan, “Spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek” dedi.

Balkan Yıldızı Spor Kulübü Başkanı Metin Eşme ile birlikte, yenilen kulüp binasının açılışını gerçekleştiren Gürkan, “ Edirne, doğal güzellikleriyle, sanatıyla, sporuyla bir bütün. Biz Edirne’yi, Edirnelileri ne kadar çok bir araya getirirsek; o kadar çok mutlu olacağımız ve keyif alacağımız bir şehir olacaktır” dedi.

Edirne Belediyesi’nin bütçesi, Edirne halkının kaynaklarından oluştuğunu ve oluşan bu bütçenin amatör spor kulüplerine başarı oranlarına göre eşit olarak dağılacağını ifade eden Gürkan, “Bizim bugün tekvando da; Türkiye şampiyonumuz, balkan şampiyonumuz ve dünya yıldızımız var. Birçok başarıya imza atan bu kulübümüze biz de bu başarı oranın da destek vereceğiz. Eşitlik herkesi aynı kategoride değerlendirmek değil, herkesi elde ettiği başarıya göre değerlendirmektir” diye konuştu.