GÜRKAN, “TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ”

2017-03-11 16:21:40
GÜRKAN, “TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 12 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi sınava girecek öğrencilere başarılar diledi. Gürkan, sınava girecek öğrenciler için şehiriçi toplu taşımanın ücretsiz olduğunu söyledi.

YGS’ye girecek bütün öğrencilere başarılar dileyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, öğrencilere stres ve kaygıdan uzak, bilgi ve birikimlerini doğru bir şekilde sınava yansıtmalarını diledi.

Sınava girecek olan öğrencilerin toplu taşımadan da ücretsiz yararlanacağını belirten Gürkan, “Sınav giriş belgesini gösteren tüm öğrenciler toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanacaktır” dedi.

Gürkan,ayrıca araç sürücülerini sınav süresince korna çalmamaları konusunda uyardı