GÜRKAN, “YENİ PROJELERLE KADINLARIMIZ ÇOK PARA KAZANACAK”

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 8 Mart Kadınlar Günü’nde ünlü sanatçı Metin Şentürk, en güzel şarkılarını Edirneli kadınlar için söyledi. Konser alanında Edirnelilere seslenen Gürkan, “Yaptığımız yeni projeler ile kadınlarımız her alanda çok para kazanacak” dedi.

2019-03-10 09:56:28
GÜRKAN, “YENİ PROJELERLE KADINLARIMIZ ÇOK PARA KAZANACAK”

Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirilen 8 Mart Kadınlar Günü Konseri’nde ünlü sanatçı Metin Şentürk sahne aldı. Edirneliler, Metin Şentürk’ün seslendirdiği birbirinde güzel şarkılarla muhteşem bir gece yaşadı. Konseri Edirneliler ile birlikte Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve eşi Esra Gürkan da dinledi Başkan Gürkan, eşi Esra Gürkan ile birlikte sahnede dans ederek; bu güzel geceye ortak oldu.

Tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Gürkan, “Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun. Ama sadece çalışan, bir işte, bir fabrikada, bir meslek grubunda çalışan kadınların değil; tüm kadınların Kadınlar Günü kutlu olsun. Çünkü Kadın herhangi bir işte çalışmıyorsa bile o evde çalıştığı saatler, dışarıda çalışmasından daha zor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, Türk kadınlarının eseridir. Bu devrim bir kadın devrimidir. Ve Cumhuriyet’i Atatürk’ün dediği gibi ilelebet payidar kılacak olanlar kadınlarımızdır. O yüzden Edirne’nin tüm sokakları, caddeleri, parkları, tüm alanları kadınlarımız aittir. Edirne’de bir kadın gecesiyle gündüzüyle gezebilmektedir. Bu Edirne’nin olduğu kadar Edirneli kadınların başarısıdır. Tebrik ediyorum sizleri. Önümüzdeki dönemde Edirne’nin her tarafı ama her tarafı kadınlarımızın dokunuşlarıyla daha da güzel olacak. Yaptığımız yeni projeler ile kadınlarımız her alanda çok para kazanacak; çok zengin olacak. Zengin bir kent yaratacağız sizlerle birlikte herkesin cebinin para dolduğu ve geceleri hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Edirne’yi sizlerle beraber yaratacağız. Mart’ın sonu bahadır. Baharınız kutlu olsun” diye konuşarak ünlü sanatçı Metin Şentürk’e çiçek takdim etti.

Ünlü Sanatçı Metin Şentürk de “Sevgili Başkanıma beni sizlerle bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Kadın elinin değmediği köy, kasaba, şehir, ülke hiçbir şey değildir. Sizler sayesinde her şey daha da güzelleşecektir. Yeter ki siz hiçbir şeyden vazgeçmeyin. Dimdik durun. Asil kadınlarımız asil” diye konuştu.