GÜRKAN’DAN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen kandil simidi ikramına Regaib Kandili’nde de devam edildi.

2020-02-27 11:55:20
GÜRKAN’DAN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlara Kandil Simidi ikramında bulunarak, vatandaşların tek tek kandillerini kutladı.

Kandil simidi ikramlarını geleneksel hale getirdiklerini belirten Gürkan, “Regaib Kandili’nin şehrimize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Dünya 2020 yılına sıkıntılarla girdi. Bir taraftan virüs bir tarafta İdlib’te şehit olan Mehmetçiklerimiz. İnşallah bu kandil vesilesi ile de bütün dünyada salgın hastalıklar, çatışmalar son bulur. Tüm İslam Alemi’nin Regaib Kandili kutluyorum. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi.

Gürkan, Regaib Kandilin’nde de diğer kandillerde olduğu gibi yine 15 bin adet kandil simidini Saraçlar Caddesi başta olmak üzere, şehrin 24 mahallesinde vatandaşlara ikram ettiklerini söyledi.