‘GÜVENLİK KÜLTÜRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ’ EĞİTİMİ BAŞLADI

2015-12-08 12:17:13
‘GÜVENLİK KÜLTÜRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ’ EĞİTİMİ BAŞLADI

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanlığı Birimi tarafından 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı’na sunularak, destek almaya hak kazanan ‘Güvenlik Kültürünün Geliştirilmesi’ başlıklı proje kapsamında belediye personeline yönelik eğitimler başladı.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Trakya Kalkınma Ajansı’na sunular projeler, tek tek destek almaya devam ediyor. Son olarak Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanlığı Birimi tarafından 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı’na sunulan ‘Güvenlik Kültürünün Geliştirilmesi’ başlıklı proje Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hibe almaya hak kazandı.

Bu proje kapsamında Edirne Belediyesi’nin Fen İşleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Çevre Koruma ve Kontrol, Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, İşletme ve İştirakler, Ulaşım Hizmetleri, Park ve Bahçeler, Hukuk İşleri, İtfaiye, İmar ve Şehircilik, Emlak ve İstimlak, Su ve Kanalizasyon ve Zabıta müdürlüklerinden görevlendirilen personele yönelik eğitimler Devecihan Kültür Merkezi’nde başladı.

08-09-10-11-14-15-22-23 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitimlerde personel iş güvenliği ve iş yerinde alınacak güvenlik önemleri konusunda bilgilendirilecek.