HAYAL EDİLENLER DEĞİL; 5 YILDA GERÇEKLEŞEN DEV PROJELER

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 5 yıllık görev süresi boyunca Edirne’ye kazandırdığı hizmetleri 110 sayfalık bir kitapta bir araya getirdi. 5 yılda yapılan hizmetleri anlatan kitabı basın aracılığıyla kamuoyuna tanıtan Gürkan, “Yapılacaklar değil, hayal edilen değil, niyet edilenler değil; yapılmış, uygulamaya sunulmuş ve kentlinin yaşamında kullanmaya başlamış olduğu projeler bunlar. Halkımızın takdirine sunuyoruz” dedi.

2019-02-06 12:21:35
HAYAL EDİLENLER DEĞİL; 5 YILDA GERÇEKLEŞEN DEV PROJELER

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Meclis Salonu’nda basın toplantısı düzenledi. Gürkan, göreve geldiği 2014 yılından bugüne kadar hizmete kazandırdığı vizyon projeleri 110 sayfalık bir kitapta bir araya getirdiklerini ifade ederek, “Hizmetlerimizin tamamı olmasa da yüzde 70’lik kısmı bu kitapta yer alıyor. Bugüne kadar yapılacaklar değil, hayal edilen değil, niyet edilenler değil; yapılmış, uygulamaya sunulmuş ve kentlinin yaşamında kullanmaya başlamış olduğu projeler.. Kocasinan’da Hacılar Ezanı Camii bölgesinde İçme Suyu Şebekesiyle; Abdi İpekçi Caddesi’nde Yağmur Suyu Toplama Kanalı’yla altyapıya başlıyoruz. Edirne’mize hayırlı olsun. Takdir halkımızın hep birlikte daha iyi daha güzele kavuşmak için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

‘Edirne Halkına söz verdik, yaptık!’ diyen Başkan Gürkan, daha sonra yapılan hizmetleri bir kez daha hatırlatarak, kitabın en kısa zamanda Edirne Halkı’na ulaştırılacağını söyleyerek, takdiri de Edirne Halkı’na bıraktı.