HIDRELLEZ TİYATRO OYUNU YÖNETMENİNDEN ZİYARET

2015-05-07 10:09:34
HIDRELLEZ TİYATRO OYUNU YÖNETMENİNDEN ZİYARET

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Hıdrellez oyununun yönetmeni Ali Yaylı ile Dans ve Koreograf Ahmet Öğren, makamında ziyaret etti.

Edirne Belediye Başkanlığı’nca organize edilen Kakava-Hıdrellez Şenlikleri kapsamında geçtiğimiz akşam Saraçlar Caddesi’nde sahnelenen Hıdrellez adlı tiyatro oyununun yönetmeni ve koreograf, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Hıdrellez oyununun yönetmeni Ali Yaylı ile Dans ve Koreograf Ahmet Öğren, tiyatro oyunu ve öncesinde kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnun kaldıklarını belirterek, teşekkür ettiler. Edirne Halkı’nın tiyatro oyununa olan ilgisinin kendilerini çok memnun ettiğini belirten Yaylı, “Edirne Halkı’na tiyatro oyunumuza gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Edirne Belediye Başkanlığı olarak sizlerin de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Gürkan, Yaylı ve Öğren’in ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek, Edirne Kakava Şenlikleri’nin tarihinde böyle güzel ve yoğun ilgi görmediğini ifade etti. Gürkan, “Şenliğimize yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 4000 kişi katıldı. Edirne Halkımız ve dışardan gelen misafirlerimizle Hıdrellez kutlamaları olarak bilinen ve özellikle roman vatandaşlarımız tarafından bayram olarak kabul edilen şenliklerde belediye olarak her şeyin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Düzenlemiş olduğumuz etkinlikte İstanbul Şehir Tiyatroları Ekibi de katkıda bulunarak şenliğimize renk katılmasına vesile oldular. Bende tüm vatandaşlarımız adına Sayın Yaylı ve Öğren’e teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.