HIZLI TREN ÇALIŞMALARI SEBEBİYLE KAPATILAN YOL, TRAFİĞE AÇILDI

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü; Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu-Batı Girişi) Kapıkule Yolu Caddesi üzerinde bulunan demiryolu üst geçidinde yapılacak, yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları sebebiyle 1 ay süre ile geçişlere kapatılan yolun, trafiğe açıldığını duyurdu.

2024-06-10 16:49:32
HIZLI TREN ÇALIŞMALARI SEBEBİYLE KAPATILAN YOL, TRAFİĞE AÇILDI

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi;

"T.C. Edirne Valiliği İl Trafik Komisyon Başkanlığının 09.05.2024 tarih ve 2024/03-01 sayılı kararı gereği; Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu-Batı Girişi) Kapıkule Yolu Caddesi (KM 219-182) üzerinde bulunan demiryolu üst geçidinde yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları sebebi ile 1 (bir) ay süre ile geçişlere kapatılan yol, araç trafiğine açılmıştır.

Çalışmalar esnasında; çalışanların ve sürücülerin güvenliği, konforu için trafik kurallarına riayet eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz."