Huzurevi sakinleri sergisi beğeni topladı

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında Edirne Huzurevi'nde gerçekleştirilen fotoğraf sergisi açılışına katılan Belediye Başkanı Recep Gürkan huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

2015-03-20 14:14:00
Huzurevi sakinleri sergisi beğeni topladı
Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Edirne Huzurevi ve EFOD (Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği) Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği işbirliği ile, Huzurevi sakinlerinin portrelerinden oluşan fotoğraf sergisi oluşturuldu. Serginin açılışına, Vali Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş ve EFOD Başkanı Serdar İyiiz ile fotoğraf sanatçıları ve huzurevi sakinleri katıldı. Huzurevi sakinlerinin fotoğraflarından oluşan sergi büyük beğeni toplarken, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan huzurevi sakinleri ile bol bol sohbet ederek "Onlar bizim her şeyimiz, kıymetlilerimiz" diyerek büyüklerine verdiği önemin altını çizdi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, EFOD Başkanı Serdar İyiiz Koordinatörlüğü’nde gerçekleştirilen bu çalışmada yer alan fotoğraf sanatçıları Behiç Günalan, Dilek Altay, Elif Çakıcı, Enver Şengül, Halil Karabacak, İsmail Büyükşimşek, Nehir Ağırseven, Servet Çınar’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.