İl Kültür Turizm Müdürü’nden ziyaret

2015-04-18 20:28:17
İl Kültür Turizm Müdürü’nden ziyaret

Turizm Haftası sebebiyle, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret eden Hacıoğlu ve beraberindeki heyet, Edirne’deki turizm hakkında ve Avrupa Birliği çapında sürdürebilir turizm gelişim modelleri teşvik projesi olan “Eden Projesi” üzerine sohbet etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne’mizi turizm, tarım ve eğitim kenti yapmak önceliğimiz ve bu nedenle çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Doğaya, çevreye zarar verecek hiç bir sanayi tesisine izin vermiyoruz. Çünkü Edirne’nin sahip oldukları gerek kültürel anlamda gerek doğal anlamda gerekse insan kalitesi anlamında yeterli. Edirne’de şanlı bir dönemdeyiz. Herkes kişisel egolarını yenmiş durumda. Valisinden, Belediye Başkanına, Bakanından, Milletvekiline, Kamu Yöneticilerine kadar kimsede kişisel bir beklenti yada kaygı yok. Böyle bir dönemde Edirne Kentimizin Belediye Başkanı olmak benim için büyük bir şans. El birliği ile Edirne’yi geleceğe taşımaya çalışıyoruz.” dedi.