İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURULU TOPLANDI

2016-06-24 08:20:15
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURULU TOPLANDI

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, Haziran Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Edirne Belediye Başkan Yardımcısı İşveren Vekili Çiğdem Gegeoğlu,  Edirne Belediye Başkan Yardımcısı İşyeri Hekimi Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Özgür Cengiz, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü İknur Aktaş, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sivil Savunma Uzmanı Selim Bilginkaya, Tüm Yerel-Sen Çalışan temsilcisi Bülent Uluca ile İşyeri Başyeri Temsilcisi; Özcan Aydın ve Vecihi Altay katıldı.

6 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı, yoklamanın yapılması ve önceki dönem kararlarının gözden geçirilmesiyle başladı. Toplantıda A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ihtiyaçları ile Fen İşleri Risk Değerlendirme Çalışması ve Kişisel Koruyucu Listesi değerlendirildi. Haziran Ayı Olağan Toplantısı görüş ve önerilerin ardından son buldu.