KADIN GİRİŞİMCİLERDEN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

2015-08-25 10:59:35
KADIN GİRİŞİMCİLERDEN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ETSO Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Üyeleri ve Edirne’de Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar Projesi Kapsamında, Doğal Ürünler Pazarında hizmet veren Emekçi Kadınlar T.C. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret ettiler.

Girişimci Kadınları Belediye Meclis Salonunda ağırlayan Gürkan; “Edirne tarihi boyunca birçok medeniyetin birçok etnik kökenin, ırkın bir arada barış içinde, hoşgörü içinde, sevgi içinde birlikte yaşadığı bir şehir. Yapmış olduğunuz her işte, her el emeğinde, bu ister yemek anlamında, ister el sanatında, isterse farklı bir alanda olsun biliniz ki; o günlerden bu yana sahip olduğumuz kültürün etkileri var” diyerek şunları kaydetti.

“Edirne tarihi boyunca birçok medeniyetin birçok etnik kökenin, ırkın bir arada barış içinde, hoşgörü içinde, sevgi içinde birlikte yaşadığı bir şehir. Biz şu anda yaşayan Edirneliler olarak hepimiz bu barış ikliminden, hoşgörüden, sevgiden, dayanışmadan, kültürel anlamda etkilenmiş insanlarız. Bu birlikte yaptığımız çalışmada bu anlayışımızın bir sonucudur. Kiminiz köylerden kiminiz evlerinizden kalkıp geldiniz. Bazen işinizi gücünüzü bıraktınız. Emeklerinizi birikimlerinizi, tecrübelerinizi değerlendirdiniz. Ama yapmış olduğunuz her işte her el emeğinde, bu ister yemek anlamında, ister el sanatında, isterse farklı bir alanda olsun biliniz ki o günlerden bu yana sahip olduğumuz kültürün etkileri var. Bu anlamda sevgili Elmas Aslan olmak üzere ETSO Kadın Girişimciler Kurulunun bütün üyelerine aynı zamanda bu çalışmada yer alan, emeklerini, alın terini, becerisini ortaya koyan en önemlisi yaptığı her işe sevgisini katan ve yüreği ile bunu yapan sizlere de çok teşekkür ediyorum” dedi.

ETSO Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Elmas Aslan “Edirne’de gerçekten doğru, dürüst, sözünün eri ve kadının arkasında duran Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan var. Allah bana böyle bir kardeş nasip etti. Kendisiyle gurur duyuyorum. Yolu açık olsun” dedi.

Doğal Ürünler Pazarında hizmet veren Emekçi Kadınlar, doğal ürünlerle kendi yaptıkları gıdaları Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ikram ettikten sonra Belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.