KALIPÇİNDEN, MURAT ELMACI İLE YOLLARINI BİRLEŞTİRDİ

2015-06-16 03:58:57
KALIPÇİNDEN, MURAT ELMACI İLE YOLLARINI BİRLEŞTİRDİ

Hudut Gazetesi Muhabiri ve Editörü Sevcan Kalıpçinden, Murat Elmacı ile yollarını birleştirdi. Genç çiftin nikâhını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kıydı.

Uzun yıllardır basın sektöründe emek verip, mücadele eden Hudut Gazetesi Muhabiri ve Editörü Sevcan Kalıpçinden, Murat Elmacı ile yollarını birleştirdi. Edirne Belediyesi Nikâh Salon’unda düzenlenen törene, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır ve Kalıpçinden’in meslektaşları ile çok sayıda davetli katıldı.

Nikâh masasına oturan genç çiftin nikâhını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kıyarken, genç çifte takılan Başkan Gürkan, yaptığı espriler ile davetlileri kahkahaya boğdu.

Törende konuşan Belediye Başkanı Recep Gürkan, evliliğin önemine değinerek, “Evlilik, hem erkeğin hem kadının birlikte yürütmesi gereken bir kurumdur. Bu yüzden ben bu cüzdanı her ikisine de teslim etmek istiyorum” dedi.

Başkan Gürkan daha sonra genç çift ve basın mensuplarıyla birlikte fotoğraf çektirdi. Bir ara fotoğraf çekimi için toplanan basın mensuplarının yanından ayrılan Gürkan, fotoğraf makinesini eline aldı ve genç çift ile basın mensuplarının fotoğrafını çekti.

Başkan Gürkan’ın dakikalarca fotoğraf çekmesi “Başkan, basın mensuplarından intikamını aldı” esprilerine neden oldu.