Kandil için simit, Bayram için şeker dağıtıldı

2015-04-25 17:38:09
Kandil için simit, Bayram için şeker dağıtıldı

Edirne Belediye Başkanlığı’nca geleneksel hale getirilen kandil simidi ikramı Regaip Kandili’nde devam ettirildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bu yıl 23 Nisan Çocuk Bayramı’na denk gelen Regaip Kandili’nde vatandaşlarımıza kandil simidi, çocuklara da şeker ikramı yaptı.

Saraçlar Caddesi’nde PTT önünde Edirne Belediye Başkanlığı’nca kurulan stantta çocuklara şeker büyüklere kandil simidi ikramı yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,  “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz, aynı zamanda kandil olması nedeniyle tüm vatandaşlarımızın bayramını ve kandilini kutluyorum. Bugün CHP milletvekili arkadaşlarımız Okan Gaytancıoğlu ve Gürkan Güneser’de bizimle beraber. Erdin Bircan çalışmalarına Uzunköprü ilçemizde devam ediyor. Bütün halkımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan çocuk bayramını kutluyor ve aynı zamanda kandilin mübarek olmasını diliyorum” dedi.