KARNE HEYECANINI BAŞKAN GÜRKAN’LA PAYLAŞTI

2016-06-17 11:51:05
KARNE HEYECANINI BAŞKAN GÜRKAN’LA PAYLAŞTI

Faika Erkut Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 10. Sınıf öğrencisi Merve Korsan, karne heyecanını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile paylaştı. Karneyi dikkatle inceleyen Gürkan, “Aşılamayacak hiçbir duvar olmadığını bize bir kez daha gösterdin” diyerek Korsan’a teşekkür etti.

Faika Erkut Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 10. Sınıf öğrencisi Merve Korsan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Faika Erkut Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 10. Sınıf öğrencisi Merve Korsan, 2015 - 2016 Eğitim-Öğretim yılında almaya hak kazandığı karnesini Başkan Gürkan’a gösterdi.

Karneyi dikkatle inceleyen Gürkan, “Merve Korsan’ın karnesi benim için çok özel. Hayatın karnesi. Merve Korsan’ın karnesi hayatta aşılamayacak hiçbir duvarın olmadığını bize bir kez daha gösterdi. Tüm engelleri aşarak, ailesinin ve yakınlarının desteğini de alarak, tüm duvarları aşan ve yaşama dört elle sarılan Merve Korsan’ı kutluyor, hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Özel gereksinimli çocukların herkesten daha fazla  ilgiye ve sevgiye ihtiyacı olduğunu ifade eden Gürkan, “Yalnızca Edirne Belediye Başkanı olarak değil, sade bir vatandaş olarak, Recep Gürkan olarak özel çocuklarımızın her zaman yanında oldum, olmaya da devam edeceğim” dedi.