KILIÇDAROĞLU, RUMELİ VE BALKAN DERNEKLERİ’YLE BULUŞTU

2017-02-25 09:27:23
KILIÇDAROĞLU, RUMELİ VE BALKAN DERNEKLERİ’YLE BULUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trakya Rumeli, Balkan Dernekleri ve Federasyonları temsilcileri ile bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleşen bu buluşmaya Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün gerçekleştirdiği 3 programla üniversiteliler, partililer ve Trakya Rumeli, Balkan Dernekleri ve Federasyonları temsilcileri ile buluştu. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen bu buluşmaya Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da katıldı.

Programa CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve ilçe belediye başkanları da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, Trakya Rumeli ve Balkan Dernekleri ve Federasyonları Temsilcileri ile referandum sürecini değerlendirdi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da siyasetçiler, dernek ve federasyon temsilcileri ile sohbet ederek, Edirne’de gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.