KIRKPINAR İÇİN ANKARA ZİYARETLERİ YAPILIYOR

2015-07-15 09:20:46
KIRKPINAR İÇİN ANKARA ZİYARETLERİ YAPILIYOR

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile birlikte Devlet Protokolü’nü 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet etmek için Ankara’ya gitti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile birlikte Ankara’da bir takım ziyaretler gerçekleştirerek, Türkiye’nin ve Edirne’nin gururu olan 654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne devlet protokolünü davet etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Prof. Dr. Mehmet Haberal, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, AKP Edirne Milletvekili Şemsettin Emir’i makamında ziyaret eden Başkan Gürkan ve Vali Şahin, kendilerine Kırkpınar Davetiyesi ile Kırkpınar’ın simgesi olan Kırmızı Dipli Mum takdim ettiler.

Ziyaretlerin devam edeceği bildirildi.