KLASİK MÜZİK ZİYAYETİ DEVAM EDİYOR

2016-04-25 10:05:36
KLASİK MÜZİK ZİYAYETİ DEVAM EDİYOR

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her ay düzenli olarak konser veren Trakya Oda Orkestrası, müzikseverlere yine klasik müzik ziyafeti sundu.

Edirne Belediyesince geleneksel hale getirilen Trakya Oda Orkestrası konseri, hafta sonu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Alper Çam şefliğinde Trakya Oda Orkestrası Edirnelilere klasik müzik ziyafeti sundu. Konsere gelen vatandaşlar, “Edirne Belediye Başkanlığı’nın Kültür Sanat Etkinlikleri’nden çok memnunuz. Artık Edirne’de hafta sonlarımızı bu tür güzel konserlerle değerlendirebiliyoruz.” dediler.

Şef Alper Çam, “Edirne’de aylardır düzenlediğimiz klasik müzik konserlerimize vatandaşlarımızın ilgisi bizleri mutlu ediyor. Trakya Oda Orkestrası’nı Edirnelilerle buluşturan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve tabiki bizleri konserlerimizde yalnız bırakmayan klasik müzikseverlere çok teşekkür ediyoruz.” dedi.