KOCA YUSUF DERNEĞİNDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

2015-09-17 09:22:17
KOCA YUSUF DERNEĞİNDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Koca Yusuf Kültür ve Spor Derneği Başkanı Arif Ahmet ve Bulgaristan Şumnu Karalar Köyü Muhtarı İsmail Ebazer, makamında ziyaret etti.

Koca Yusuf Kültür ve Spor Derneği Başkanı Arif Ahmet ve Bulgaristan Şumnu Karalar Köyü Muhtarı İsmail Ebazer, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a, derneklerine ve güreşe verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Ahmet ve Ebazer, “Edirne Belediye Başkanlığı, Koca Yusuf Kültür ve Spor Derneği’mize ve Koca Yusuf Yağlı Güreşlerimize desteğini hiçbir zaman esirgemediler. Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a ve Belediye çalışanlarına teşekkürlerimizi sunmak istedik.” dediler.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Sadece şehrimizde değil, komşumuz Bulgaristan’da da atasporumuz yağlı güreşi devam ettiren, geleneklerimizi yaşatmaya çalışan kardeşlerimize desteklerimiz devam edecektir.” dedi.