MALİ’Lİ YENİ TRANSFERDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

2015-07-01 11:44:33
MALİ’Lİ YENİ TRANSFERDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

BAL Liginde mücadele eden Edirnespor’un yeni transferi Mali’li Baubacar Mouss Troare, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner, Yönetim Kurulu üyeleri ve yeni transfer olan Mali’li Baubacar Mouss Troare, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Edirnespor Yönetim Kurulu’nu yaptığı başarılı transfer çalışmaları konusunda tebrik eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirnespor’u BAL Liginde şampiyon yaparak, 3 ligde  mücadele etme hedefi koymuştuk. Tabi bu çok iddialı bir hedef.  Ama biliyorsunuz ki ‘Hedef olmayan gemiye hiçbir rüzgâr yardım edemez. Transfer çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.

Mali’li Baubacar Mouss Troare’nin şampiyonluk yarışında takıma büyük katkı sağlayacağını ifade eden Gürkan, “El birliğiyle Edirne’nin bütün paydaşlarını bir araya getirerek, yaklaşık 13-14 senedir amatör liglerde mücadele eden Edirnespor’u, layık olduğu yere taşıyacağız” diye konuştu.

Edirnespor’un ‘Bu takım benim’ sloganına dikkat çeken Gürkan, “Taraftarlardan hem formalarımıza, hem kombine biletlerimize talepte bulunmalarını istiyoruz. Formalar cüzi ücretlerle. Her formada ‘Bu takım benim’ sloganımız yazılacak. Biz bu formaların bütün Edirneliler de olmasını istiyoruz” dedi.