ORGANİK PAZAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

2015-10-20 11:37:01
ORGANİK PAZAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, ETSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, makamında ziyaret etti.

ETSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve beraberinde ETSO Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu üyesi Nükhet Uzunismail Su, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret ederek, 14 Mayıs 2015 tarihinde Edirne’de açılışı yapılan Edirne’de Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar Doğal Ürünler Pazarı’ndaki destekleri için teşekkür ettiler.

Aslan, “Belediye Başkanımız Recep Gürkan, projemize ilk günden itibaren destek sağladı. Kadınlarımız Organik Pazar’dan çok memnun. Biz de bugün kendisine desteklerinden dolayı teşekkür etmek istedik.” dedi.

Edirne’de Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar Doğal Ürünler Pazarı’nın, kırsal kesimde yaşayan kadınların da ekonomik hayata girmesi açısından önemli olduğunu belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Kadınlarımıza desteklerimiz her zaman devam edecektir. Kadınlarımızın her alanda güçlü olması bir toplumun gelişmesi açısından çok önemlidir. Edirne Belediyesi olarak da, Edirne’de Organik Pazar projesine destek vermekten mutluyuz. Hem vatandaşlarımız organik ürünlere rahatça ulaşabiliyorlar, hem de kadınlarımıza ekonomik anlamda evlerine destek olmalarını sağlamış olunuyor.” dedi.