Potanın perileri başarılarına katkı için teşekkür ettiler

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Edirne Belediyesi Edirnespor Bayan Basketbol Takımı oyuncuları ve kulüp yöneticileri, ziyaret etti.

2015-04-09 08:45:00
Potanın perileri başarılarına katkı için teşekkür ettiler
Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncular, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Edirnespor TKBL normal sezon son maçında Fenerbahçe’ye 79-58 mağlup olmasına rağmen Botaş’ın da Canik Belediye karşısında kaybetmesi sonucu ligi 8.sırada tamamlayıp Play-Off’a kalarak gelecek sezon Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanan, Edirne Belediyesi Edirnespor Bayan Basketbol Takımı oyuncularını ve kulüp yöneticilerini tebrik etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Play of başarısı için bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Spor da amaç, hep ileriye gitmek, daha yukarıya çıkmak, daha başarılı olmak. Bu anlamda Edirne Belediyesi Kadın Basketbol Takımımız gerçekten performansı yüksek başarılı bir sezon geçirdi. Umut ediyorum ki önümüzde ki yıl daha da başarılı olacağız. Daha da iyi olacağız. Edirne’de spor adına, sporun tüm branşları adına güzel gelişmeler var. İki futbol takımımız var. Önümüzde ki yıl ikisi de bölgesel amatör ligde mücadele edecek. Onları birleştirmeye çalışıyoruz. Diğer taraftan kadın basketbol takımımız önümüzde ki günlerde play-off’ta mücadele edecek. Onların çok başarılı bir sezonu oldu. Kısıtlı bütçelerimizle şehir olarak küçük bir nüfusumuzla çok büyük devleri yenerek bu noktalara geldik. Başta kulüp başkanımız, kulüp yönetimimiz, sporcularımız ve teknik heyetimiz olmak üzere hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Edirne’yi gururlandırdınız. Tabi sezon sonunda aramızdan ayrılacak olanlar var. Bu işler böyle yürüyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Hepsinin bu başarı oranında çok ciddi katkısı oldu. Önümüzde ki yıl tekrar beraber olur muyuz,  bilemiyorum; buna yönetim karar verecek. Ama her nerede olurlarsa olsunlar ben gönüllerinin bir kısmının hep Edirne’de kalacağını biliyorum. Kendilerine tekrar hem sağlıklı bir yaşam hem de sağlıklı bir spor hayatı diliyorum.” dedi. Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu “Edirne Belediye Edirnespor ailesi olarak bizde elimizden gelen özveriyle ve mücadeleyle bugünlere geldik. Hep beraber güzel bir aile olduğumuzu kanıtladık. Sayın Recep Gürkan başta olmak üzere Edirne Belediyesi çalışanlarına ve Edirne halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’nın katkısı olmasaydı bizim bunu başarmamız çok zordu. Sezon içinde ‘Edirne Belediyesi para vermese bu takım deplasmana bile gidemez’ dediler. Evet doğru, belediyemizin katkısı olmasaydı deplasmana bile gidemezdik. Biz hep birlikte, belediyemiz ile, belediye başkanımız ile, yöneticilerimiz, oyuncularımız, teknik heyetimiz ve taraftarımız ile bu zorlukların üstesinden geldik ve başarılı olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret sonunda, oyuncuları, teknik heyet ve kulüp yöneticileri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ve Hakan İşcan’da, takım oyuncularını tebrik ederek, kendilerine hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.