POTANIN PERİLERİ BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

2015-08-17 08:48:45
POTANIN PERİLERİ BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Bayan Basketbol Takımı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Edirne Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen ziyarette Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, takımın menajeri Sanem Helvacıköylü Aladağ, Antrenör Hakan Acer ile takımda mücadele eden oyuncular bulundu.

Geçen yıl bir hayli zorlu ama bir o kadarda başarılı bir lig geçirdiklerini ifade eden Başkan Gürkan, takıma bu yıl verecekleri mücadele içinde başarılar diledi. Bayan oyunculardan ‘İmkansızı’ hedeflemelerini isteyen Gürkan,” Güneşi hedefleyin, ıskalasanız bile yıldızlara ulaşırsınız’ bu yılki hedefimiz ‘Güneş’ en zorunu, en imkansız olanı arzuluyoruz” diyerek takıma Avrupa yolunda da başarılar diledi.

Başkan Gürkan’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, “Sizin ve Edirne halkının desteğiyle elimizden gelenin en iyisi yapacağız. Potanın Perileri, Edirne’yi hakkettiği gibi temsil ederek, Edirne’yi hem Türkiye’de hem de Avrupa yolunda en iyi şekilde tanıtacaktır” diye konuştu.

GEGEOĞLU’NDAN BAYANLARA TAM DESTEK

Edirne Belediyesi Edirnespor Bayan Basketbol Takımı, Başkan Gürkan’ın ziyaretinin ardından Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu ile bir araya geldi.

Bir kadın olarak Edirne Belediyesi Edirnespor Bayan Basketbol Takımı’nın elde ettiği başarılardan dolayı gurur ve onur duyduğunu ifade eden Gegeoğlu, Avrupa yolunda da takıma başarılar diledi.