RAMAZAN BAYRAMI’NDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ SERVİS

2017-06-23 08:08:04
RAMAZAN BAYRAMI’NDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ SERVİS

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da; mezarlıklara ücretsiz otobüs servis hizmetinin yapılacağı bildirildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatı üzerine her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da; mezarlık ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz servis hizmeti verilecek.

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Ramazan Bayramı’nın 1. Günü olan 25 Haziran Pazar Günü, Bayram Namazı sonrasında şehir mezarlıklarına gitmek isteyen vatandaşlarımız için, Belediye Başkanlığımız önünden Yeni şehir Mezarlığı, Buçuktepe Mezarlığı, Yeniimaret Bademlik Mezarlığı ve Yıldırım Mezarlığı ile Acıçeşme Mezarlığı’na ücretsiz otobüs servis hizmeti yapılacaktır. Mezarlık ziyaretini tamamlayan vatandaşlarımız aynı otobüslerle Belediye Başkanlığımız önüne geri dönebileceklerdir.”