SAĞLIKLI VE MUTLU YARINLAR İÇİN”

2017-03-27 09:32:11
SAĞLIKLI VE MUTLU YARINLAR İÇİN”

Edirne Belediyesi ve Türk Gastroenteroloji Derneği’nin iş birliği ile Kalın Bağırsak Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle konferans düzenlenecek. Konferansta gastroenteroloji uzmanları kolan kanseri hakkında merak edilenleri cevaplayacak.

Edirne Belediyesi ve Türk Gastroenteroloji Derneği’nin iş birliğinde; 28 Mart Salı günü Saat:13.30’da Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek olan konferansta “Sindirim Sistemi Hastalıkları Nelerdir?”, “Tanı ve Tedavi Yolları Nelerdir?”, “ Endoskopi Kimler Tarafından, Ne zaman Yapılmalı” gibi sorulara cevaplar verilecek. Konferansın oturum başkanlığını Prof. Dr. Serhat Bor’un yaparken; Edirne Belediye Yardımcısı Dr. Ertuğral Tanrıkulu, Prof. Dr. Ahmet Tezel, Prof. Dr. Kadir Bal, Doç Dr. Sernaz Uzunoğlu, Doç. Dr. Rafet Mete ve Uzm. Dr. Dilek Tucer konuşmacı olarak yer alacak. Konferansa katılım ise ücretsiz olacak.